søndag den 9. maj 2010

Stille søndag


Dejlig formiddag! Sov længe. Vækket af mine to skønne piger. Der var dækket morgenbord. Amerikanske pandekager, hjemmebagt brød, juice og kaffe. Solen skinner. Blomsterne strutter om kap i vindueskarmen. Hvide vat-agtige skyer på en fin, blå himmel.

Dagen skal bruges til at hygge, slappe af og bare være. Det er vi lige nu i hver vores verden. Og alligevel sammen. Jeg blev inviteret til suppe og kaffe i restauranten. Fik samtidig læst højt af Pippi-bogen. Den ældste styrer løjerne. Den mindste leger sin egen lille leg i legen. Trøster dukken, der var ked. De leger hund. Den store vifter med rottehalerne, der fungerer som lange hundeører. Hunden bor i sengen, hvor den ligger blødt og godt. Ejeren bor i en hule på gulvet. Knap så behageligt, men hun er tilfreds.

Jeg drikker (mere) kaffe, surfer rundt på de forskellige blogs og bliver opdateret på de sidste par dages begiveheder. Manden spiller et - vist nok nyt - spil, der kræver koncentration. Vi hygger i hver vores verden. Ikke megen snak. Et smil i ny og næ.

Aahhhh. Jeg nyder :-)

1 kommentar:

  1. Jamen hvor er børn kreative, det lyder bare skønt, og surfen rundt på bloggen giver en masse inspiration.
    God dag. Michael

    SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!