tirsdag den 10. august 2010

Øv, altså!

Heller ikke så meget action i dag. Ok dag på arbejde. Hentede bagefter Ældstemusen i SFO sammen med Manden, handlede sammen og hentede så den mindste i børnehaven. Klokken var ikke engang 15, da vi var hjemme og sad omkring spisebordet med kaffe og pigerne med deres foretrukne eftermiddagsspise; morgenmad (aka hjemmelavet müsli).

Bagefter spillede Ældste og jeg et par spil UNO, men ret hurtigt ville hun hellere tegne som sin søster. Jeg tog en ekstra kop kaffe og ville sidde sammen med dem, imens jeg hæklede. Det duede ikke ... Måske jeg er ekstra lydfølsom i disse dag, for jeg kunne ikke holde ud at være sammen med dem. De snakkede bare, så det var ikke et støjniveau som i går. Heldigvis! Jeg er nu trukket ind i soveværelset, hvor jeg først sad med hækletøjet, som nu er skiftet ud med computeren. Musik i ørene. Sannes In a New York Minute. Dejlig afdæmpet musik lavet sammen med Chris Minh Doky. Det holder familiens stemmer på afstand. Jeg kan mærke, at der ikke skal så meget til, før det koger sammen i mit hovede.

Det bliver i et stille tempo i dag. Mon ikke det er ok?

2 kommentarer:

  1. Sender dig masser af god karma og styrke til at komme gennem dagen...det er hårdt, når selv alm lyde bliver til larm. Håber du har nydt den lækre jazz og Sannes stemme, og måske fået lidt ro til at gå aftenen imøde.

    Kh Camilla

    SvarSlet
  2. Tak, Camilla. Det hjalp med lidt god karma :-) Jeg gik en tur på biblioteket med Mindste (hvor der jo er dejligt stille), og en god times tid senere gik vi hjem igen. Da var maden klar, og så var det jo nærmest dén dag!!

    SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!