torsdag den 10. juni 2010

Polkaprikket postkasserød


Jeg har været på arbejde igen. Det var ok. Jeg er nu glad for, at jeg tog en ekstra dag hjemme! Og i morgen er det allerede weekend. Der har vi ingen særlige planer. Der skal bare slappes af og væres sammen. Det bliver godt. Måske en tur i skoven - uanset vejr. Pigerne er med på ideen, så skal manden bare overbevises ;-)

Jeg var et smut i Stof 2000 sammen med Mindstemusen. Hun valgte stof til en nederdel til hende selv. Hun forelskede sig i et lilla skråbånd med lyse blomster på, så det måtte også med hjem. Jeg skulle egentlig bare have mønsterpapir og lidt nyt skråbånd ... men dejligt er det, at hun gerne vil have stof med hjem - så det fik hun :-)

Jeg parkerede ovenpå Brugsen i Vingårdsgade. Det er som regel svært at finde en parkeringsplads der, men i dag kunne jeg vælge og vrage. Der kom en dame, der skulle afsted, og mens jeg ventede på hende, kom hendes to "naboer" også, så der var pludselig 3 ledige pladser. Heldige mig :-) På vej ud derfra igen, ringede min søster, så jeg sad et stykke tid og betragtede udsigten, imens jeg snakkede med hende. Jeg fik øje på en lyskæde i kastanietræet ...!?! Jeg kommer helt i tvivl om, om der er lys der op til jul? Det synes jeg ikke, men hvorfor hænger der så en lyskæde? Hmm ... store spørgsmål en torsdag eftermiddag ;-) ... og så kan man ikke engang se lyskæden på billedet ... men den ER der!


Stoffet er postkasserødt, men det kunne ikke lige fanges på billedet


2 kommentarer:

  1. Jeg ville gerne have en nederdel i det stof !

    SvarSlet
  2. Jeg elsker polkaprikker :P

    SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!