onsdag den 16. juni 2010

Broderi :-)


Jeg kastede mig udi fladsting, kædesting og andet sjov den anden dag. Jeg fik "kæderstinget" mig frem til dette A. Jeg skal arbejde lidt på, at stingene bliver lige lange, at de lægger pænt ved siden af hinanden og så at følge den optegnede streg ;-) Men ellers et helt hæderligt 1. forsøg, hvis jeg selv skal sige det ... Det er faktisk rigtig sjovt at brodere!

Se venligst bort fra det uglattede stof ;-)

4 kommentarer:

 1. Ja, det er da rigtig flot!

  SvarSlet
 2. Fladsting er faktisk lidt af en kunst og ikke sådan lige at kunne, men øvelse gør mester og så syntes jeg helt ærligt at du kan været ret så stolt af dit første forsøg :-) Det kan sagtens bruges til noget og jeg glæder mig til at se hvordan det bliver når du har øvet dig lidt mere.

  Måske der kommer initialer på alle lagenerne hihi

  At håndsy er ligeså afslappende og terapeutisk som strikning og bestemt at anbefale.

  Rigtig god dag
  Kh
  Henriette :-)

  SvarSlet
 3. Forresten.. Jeg har læst lidt tilbage og kan se at du som jeg også kæmper med rollen som mor kontra at være i udu psykisk. Eller det er ihvertfald sådan jeg tolker det, måske det er forkert.. MEN jeg har skrevet en del om mine tanker i den forbindelse på min blog, det seneste kan du læse her:

  http://defemibyen.blogspot.com/2010/06/at-vre-en-rigtig-mor.html

  Hvis du altså har lyst.. :-)

  Vh Henriette

  SvarSlet
 4. Mette: Tak tak :-)

  Henriette: Tak for rosen ;-) Broderiet var faktisk super til at tage tankerne og øve lidt koncentration samtidig, så det er helt sikkert noget, jeg vil "dyrke" fremover. Der kommer også ret hurtigt resultater - det kan jeg godt lide ;-)
  I fht. din blog, så læser jeg den allerede, jeg har bare ikke fået meldt mig som fast læser. Gør det lige om lidt ;-) Og det var præcis problematikken omkring morrolle og psykisk ustabilitet, der fik mig til at vende tilbage til den. Det er rart at vide, at der er flere i samme båd som en selv ...

  Kram!

  SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!