søndag den 20. juni 2010

En MEGET anderledes weekend

Genbrugsbillede - har ikke fået taget nogen nye ... :-(

Fredag eftermiddag blev jeg klar til fest. Bad, festligt tøj, makeup og de høje hæle. Afsted med mig. Mødtes med et par andre til en lille startøl. Glade mennesker og højt humør. Videre til fest. Mere alkohol. Drak ikke specielt meget, men min nærmest ikke-eksisterende alkoholindtag de sidste par år og medicin, der ikke anbefales sammen med alkohol gjorde, at jeg inden ret længe var temmelig fuld. Jeg holdt tale (gør jeg ALDRIG!), faldt over mine egne ben, snøvlede, skålede til højre og venstre, gav en mandlig kollega et kæmpe smækkys midt på munden (han er bøsse ...), begyndte at diskutere depression og dens virkning på mit liv med en anden kollega og midt i det hele - med tårene løbene ned af kinderne - måtte jeg fluks på toilettet for at hilse på aftensmaden en ekstra gang. Adr! Et par gange frem og tilbage mellem depressionsdiskussion og toilet, før en ædru kollega tilbød mig et lift hjem. Jeg takkede ja, og et par brækpauser senere stod jeg foran vores hoveddør og kradsede på vinduet, selvom jeg havde krammet nøglen hele vejen hjem. Manden fik bakset mig i seng, lettere overrasket over min tilstand.

Aldrig har jeg oplevet noget lignende. Det var somom, det slet ikke var mig, der var taget til fest. Jeg havde det skideskægt - altså indtil rødvinen ville op igen - men jeg er noget chokeret over alkoholens brutale virkning. Jeg havde SLET IKKE set det komme! Jeg er spændt på at komme på arbejde i morgen, for jeg tror langtfra, at jeg kan huske alt, jeg lavede ...

Lørdag gik med at sove. Manden tog til fodbold ved 15-tiden, og der var jeg blevet frisk nok til at passe pigerne, se bryllup i tv, spille UNO og spise pizza. En rimelig dag, trods alt ;-)

I dag har jeg været på besøg ved en veninde sammen med Ældstemusen. Vi har været ude hele dagen derovre, og hvor er det fedt! Det bliver endnu engang klart for mig, hvor meget vi ville sætte pris på en have. Hun elskede det - løb rundt og rundt, klatrede i træer, lugede lidt og nød frokosten i det fri.

Så det har været en meget anderledes weekend i forhold til, hvad jeg er vant til. Men det har kun været dejligt. Og jeg har det fint. Fredag aften forløb ikke helt som ventet, men det er ok. Det havde det ikke været tidligere. Der havde jeg brugt meget energi på at gennemtænke, hvad der havde givet en anden aften, og hvorfor jeg ikke kunne "opføre mig ordentligt." Men nu har mine kollegaer set den side af mig - og det var måske på tide?


2 kommentarer:

 1. Sikke en weekend :-)
  Og godt du tager Fredagen som en oplevelse - hvilket det jo også var :-)

  SvarSlet
 2. Hej Miri
  Det var bestemt en oplevelse ;-) Og samtidig skønt at opleve, at jeg har det ok med ikke at have planlagt alt ;-)
  Kram

  SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!