lørdag den 9. januar 2010

Pandekager og Peter Pedal

Lørdag! Jeg har allerede sovet længe (eller prøvet på det... - overboen er ved at sætte det værelse i stand, som er lige over vores soveværelse), spist både morgenmad og frokost, været i bad, sat én vask over OG været på biblioteket. Og klokken er ikke engang 15. Puh, det er hårdt med weekend ;-) Nej, det er skønt at have god tid og ikke skulle nå noget. Det har været en hård opstart efter en god juleferie. Nu begynder jeg snart at bage pandekager. Så er de sikkert klar, når Mindstemusen vågner fra sin lur.

Senere skal jeg vaske lidt mere tøj, strikke, læse nylånte bøger højt for pigerne, læse mine egne nylånte blade, putte i sofaen, kysse lidt på manden og drikke kaffe. Det holder jeg vist lige til :-)

Hvad skal du lave i dag?

1 kommentar:

  1. Hej Polka. Tak for besøget på min blog :-) Du er ALTID velkommen. Jeg følger også lige med på din fine blog.
    Det lyder som om du har en god lørdag. Jeg er alene hjemme i dag, for min kæreste er på sit uddannelsessted og læser til eksamen, den stakkel. Dermed skal jeg lave noget af det, jeg holder mest af. Hygge mig med min baby, og når hun sover, skal jeg strikke, hyggespise, læse, se fjernsyn, dutte internet og kigge lidt ud i luften. Aaaahhhh!!! :-)

    SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!