søndag den 10. januar 2010

Oprydning!

Hovedrengøring på pigernes værelse. Nye senge til dem begge. Ældstemusen får min gamle karlekammerseng, Mindstemusen overtager hendes juniorseng og vupti! Et værelse til store piger. Ikke længere en tremmeseng og juniorseng. Nu en juniorseng og en VOKSENSENG. Vildt nok! Nu skal Mindstemusen bare af med bleen, så ryger puslebordet også - med mulighed for omdefinering til sybord :-) Det slog mig i går, og det er da helt fantastisk. Sikke en mulighed lige pludselig!!

Men først skal jeg lige vænne mig til, at babysengen står i kælderen. Hun er stadig min lille pige, der elsker at putte helt tæt, nulre hår (helst mit) og sige mmmmmmmm-lyde med den største nydelse, man kan forestille sig.

Begge piger er helt ekstatiske. Nye senge! De putter hinanden på skift, indretter sengene med bamser og dukker, sengene bliver redt igen og igen og beundret lidt på afstand - for liiige at rette lidt på dynen igen ;-) Det er hyggeligt. Jeg er samtidig spændt på, hvordan putningen går i aften... Det vender jeg lige tilbage med i morgen!


Ikke helt skarpt billede, sorry, og billeder fra oprydningen fik jeg ikke taget ...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er hyggeligt med en kommentar!