lørdag den 19. februar 2011

Hyggelørdag

En lørdag med alt det gode!! Jeg fik lov at sove længe og vågne helt af mig selv. Fantatisk - og længe  siden ;-) Klokken var knap 11, da jeg stod op. Til nybagte boller og kaffe. Kan det blive bedre?

Ved middagstid tog vi godt med tøj på og bevægede os ud i det snedækkede Aalborg og fandt en kælkebakke. Pigerne kælkede og kælkede, mens Manden og jeg agerede broer og fotografer. Solen skinnede, og himlen var blå. Iskoldt var det også. Jeg fik et par ture ned ad bakken - det er nu sjovt! Tilsidst kunne pigerne næsten ikke slæbe sig op af bakken, og så var det tid til at bevæge sig hjem igen.


Det har været en rigtig familiedag. Udover turen har vi hygget omkring bordet med papir og blyant. Ældste fandt sin bog frem, hvor man selv kan indrette hus. Både med klistermærker og tegneskabelon. Mindste blev misundelig og fik sit eget hus. Ikke helt så fedt som søsters, men det fungerede fint alligevel. Samtidig fik jeg strikket lidt videre på Mandens halstørklæde, der umiddelbart virker som et "jeg-bliver-aldrig-færdig-projekt." Nu er jeg startet på 4. og sidste garnnøgle, så det skrider trods alt frem. Det er nok bare mig, der er utålmodig ...?!2 kommentarer:

  1. Miri - ja! Jeg skrev ellers den anden dag, at jeg ikke gad flere snebilleder ... godt man kan skifte holdning ;-)

    SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!