onsdag den 19. oktober 2011

Mangler en passende overskrift

Gider IKKE mere! Har været vågen siden kl. 4 i morges på trods af 3 beroligende piller. Det føles, som om kroppen løber rundt inde i sig selv. Alt for meget tankevirksomhed til alt for lidt overskud. Jeg bliver træt bare ved tanken om at tænke. Det gør det hele en anelse besværligt ... ;-)

Jeg ville gerne skrive om alt mulig andet, men det orker jeg bare ikke.

Status er vist: Over and out. Totally!

5 kommentarer:

 1. Hmmm...måske indslumringspiller kunne hjælpe dig, i de perioder hvor du har tankemylder? Jeg har i hvert fald god gavn af dem.

  Håber du snart får lidt mere plus på tanke-kontoen ;-)

  K.H June

  SvarSlet
 2. Øv. Det er ikke en god tilstand. Vi har brug for nattens hvile. Håber du finder en form for løsning.

  SvarSlet
 3. Hej June - indslumringspiller? Jeg har fået nogen beroligende piller - er det en anden "kategori"? Det er ikke svært at falde i søvn, men svært at forblive sovende ... Kram!

  Hej Miri - ååhhhhh, hvor jeg savner en god nats hvile OG følelsen af at vågne udhvilet bagefter. Jeg håber, jeg allerede er i gang med løsningen, den skal bare have tid ... ;-) Kram!

  SvarSlet
 4. Indslumringspiller er en mild form for sovepille, der hjælper dig til dels at falde i søvn, dels at blive i den.

  Man er ikke omtumlet morgenen efter, som rigtige sovepiller kan fremkalde. De må dog kun anvendes kortvarigt, da de ER vanedannende. Men det kan være en kæmpe hjælp i de perioder, hvor søvn er en by i Rusland ;-)

  Men husk - også i forbindelse med dine beroligende - at der er kommet nye regler omkring medicin og kørsel. Men der kan din læge regne ud for dig, hvor lang tid der skal gå, før du må køre bil. (Noget med medicinens halveringstid, og om du får flere slags osv)

  Man bliver dømt som en spritbilist - helt fair iøvrigt - hvis man har for meget i blodet. Men det kan være tricky med medicinen, især med de beroligende synes jeg.

  SvarSlet
 5. Hej igen June - tak for uddybningen! Måske jeg skulle prøve at snakke med psykiateren om de piller? Og jeg skal vist lige have tjekket den der halveringstid! Jeg er helt enig med dig i, at det er fair at blive dømt som spritbilist, for man kan virkelig være rundt på gulvet om morgenen!Det er bare så pokkers svært at ramme "det gyldne tidspunkt" for at tage de beroligende; ikke for tidligt og ikke for sent.
  Kram!

  SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!