fredag den 2. juli 2010

Farvelsang og ferieklarFerien er i gang :-) Jeg har nu ikke mærket så meget til den endnu, for dagen er gået med at købe de sidste ting til ferien, vaske tøj, pakke sammen, hente en Ældstemus for sidste gang i børnehaven og så tage et iskoldt bad, da varmen blev mig for meget.

Turen til børnehaven i eftermiddags var speciel. De har tradition for at synge de børn ud, som har sidste dag i børnehaven. Vi hentede pigerne lidt tidligt i dag, så mange af Ældstemusens venner kunne være med. Alle børn og voksne samledes ved lågen ud til parkeringspladsen, hvor de først sang 2 farvelsange, og da de begyndte på den tredie, skulle vi begynde at gå. Alle børn og voksne vinkede, Ældstemusen ville bæres af faaaar og var lidt ked af det. Mindstemusen syntes vist, det var ret festligt at blive sendt på ferie med sang og masser af opmærksomhed ;-) Ældstemusen græd og var ulykkelig over, at hun ville komme til at savne sine venner, men heldigvis skal hun gå på skole med flere af dem, og andre har vi lavet legeaftaler med, så de holder kontakten. De voksne sagde til hende, at de glæder sig til hun kommer med i børnehaven for at hente lillesøster. Så helt farvel er det ikke. Men alligevel ... jeg husker tydeligt hendes første dag i børnehaven. 3 år, nybagt storesøster, betuttet og genert - og alligevel kunne hun ikke lade være med at gå ud af gynge og gynge. Og gynge. De gynger har været en stor del af hendes børnehaveliv ;-)

I morgen tager vi færgen til Sverige, hvor vi skal på ferie med mine forældre, søster, bror og hans familie. Det glæder jeg mig virkelig til! Vi har pakket badetøj, baderinge, vandballoner, UNO, Trivial, Tegn & Gæt, jeg har mit strikketøj og en god bog; vi skal bare NYDE! Jeg regner med godt vejr, så jeg kan få lidt afløb for min trang til at være ude sammen med pigerne, nyde en stille brise i skyggen, og få lidt mere kulør ... uden at det bliver alt for varmt, selvfølgelig ;-) Jeg kræver da ikke ret meget, vel?

God ferie til jer allesammen - vi ses om 1 uge :-)

2 kommentarer:

  1. Sikke en dejlig farvel-tradition.

    Rigtig god ferie i Sverige - der er så skønt!

    SvarSlet
  2. Rigtig god ferie i det smukke Sverige !

    SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!