torsdag den 21. april 2011

Først yde - så nyde!

Vi stornyder det stille liv. Det kan mærkes, at vi nu kører på 3. døgn helt uden børn i huset. Vi har været meget mere kæresteagtige, end hvad det bliver til i hverdagene. Det er vel nok rart at få overskud på dén konto også! Det tror jeg, vi trængte til ... Vi har snakket med begge piger; de hygger sig og nyder at blive snotforkælede, som man skal, når man besøger sine bedsteforældre. Det er nemt at slappe af og nyde, når de også nyder deres ferie.

I går fik jeg ordnet køkkenet. Det krævede nogle dybe indåndinger, for jeg vidste godt, at det ikke ville blive en nem opgave. Det krævede overblik, sorteringsevner og nytænkning som blandet med en god del sulfo, knofedt og en arbejdsvillig opvaskemaskine har givet et skinnende rent køkken - ja, også OVENPÅ skabene ;-) - og diverse vaser og andre "det-bruges-sjældent-men-tit-nok-til-ikke-at-komme-i-kælderen"-ting er kommet i kasser og placeret ovenpå skabene. Praktisk, fordi det er sorteret og dermed nemt at finde og endnu mere praktisk, fordi det ikke bliver fedtet og ulækkert at stå i frit i et køkken. Desværre er det ikke så kønt, men det lever, vi med indtil vi flytter engang ... Til gengæld ser det arrangeret og ordentligt ud, hvilket vores tidligere "arrangement" ovenpå køkkenskabene absolut ikke bar præg af ;-)

Dagens påskefrokostbuket

I dag har vi været til påskefrokost hos gode venner. Rigtig godt selskab og traditionel påskemad med et tvist af svenske specialiteter. Ikke en dårlig kombi! Når man tager påskesolen og det fede 70'er inspirerede hjem med i den samlede oplevelse, så findes det vist ikke bedre! Dejlig dag :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er hyggeligt med en kommentar!