lørdag den 2. april 2011

Pigetur

Åbne vinduer. Sol og blå himmel. Trætte piger og deres far hygger i stuen. Jeg i soveværelset. Kan høre hækkeklipper, udrykning og jubelråb fra stadion. AaB spiller mod OB. Nogen har lige scoret eller været tæt på. Kaffen i kruset er blevet kold. Pyt!

"MOOOAAAAAAR, se! En mariehøne"

Jeg tog pigerne med på tur i formiddags. På bussen og ind til byen. Osede rundt i et par timer, indtil begge piger gerne ville hjem igen. Bl.a. i Salling, Søstrene og et udsalg i EXIT, vi ikke kunne gå forbi. Ældste fik en del tøj. Hun har længe sukket, når hun skal finde tøj frem, så det var tid til nye ting på hylderne. Hun stod med favnen fuld af tøj og julelys i øjnene og proklamerede, at NU vil hun altså heller ikke have mere tøj - "Ikke lige nu, i hvert fald" ;-)

Nu synger eftermiddagen på sidste vers. Tv'et tændt på noget børnevenligt halløj, kan jeg høre. Jeg overvejer at gøre noget ved det tørre tøj i tumbleren, men trangen til at sidde hér - helt stille for mig selv - får lov at bestemme lidt endnu. Vasketøjet løber jo ingen steder ...

2 kommentarer:

  1. Nej vasketøjet løber ingen steder- men det gør tiden, så det gælder om at nyde den :-)

    SvarSlet
  2. Hej Miri - tiden har det med at forsvinde uden at man helt lægger mærke til det. Det er lidt en kunst IKKE at multitaske ;-)

    SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!