mandag den 25. april 2011

Ferie, oprydning og nej-nej-nej!

Så er påskeferiens sidste dag kommet. Mange dage alene uden pigerne. Stilhed og frihed til at lave præcis hvad vi ville - det blev til en del computerspil, oprydning, film, kæresterier og sove længe. Det har været dejligt, men også dejligt at det stopper igen.

I går lagde jeg sidste hånd på mit syhjørne. Det er blevet ryddet op, sorteret, stofferne lagt pænt sammen og en ekstra hylde tryllet frem. Det er blevet overskueligt, og nu er der faktisk plads til at sy der ;-) Måske det skal indvies i dag?

Lidt af buketten, som Mindste plukkede i går

Jeg havde håbet på, at dagen i går ville ende med en færdig kjole til Ældste, men sådan blev det ikke. Den sidste del af oprydningen tog hele dagen; min energi var fuldstændig væk, og når jeg havde lagt lidt stof sammen, stenede jeg dobbelt så lang tid bagefter. Jeg kunne slet ikke komme igang. Jeg kunne mærke gråden trænge sig på, og jeg forsøgte ihærdigt at overhøre den. Dum idé, for den brød ud i lys lue, og gjorde mig bange for mig selv. Jeg oplevede en ny dimension i depressionen, og dén brød jeg mig absolut ikke om! Jeg har svært ved at sætte ord på, for det er så grænseoverskridende at jeg skal vænne mig til det selv først... Jeg håber, psykiateren kan hjælpe mig lidt; vi har en aftale i næste uge. Heldigvis!

Nu vil jeg bruge min sidste dag i ferien til at gøre klar til en ny uge. Det kan nok kombineres med lidt hyggeligt!

2 kommentarer:

 1. Denne påske har været god!
  Og det nye du oplever, kan måske være godt.
  Den fine gule blomst er en Vorterod- grimt navn til en fin blomst :-)

  SvarSlet
 2. Hej Miri - Vorterod, det var da synd for blomsten! Den er så fin.
  Jeg tvivler på, at det nye er godt. Desværre... Jeg hader den sygdom!
  Kram til dig :-)

  SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!