mandag den 14. marts 2011

Pis os'

Hold nu op en crappy dag! Jeg kom vist dårligt fra start. Det hele har været en gang l..., selvom det har været en dag som alle andre. Mit humør har bare været helt, helt nede. Ikke noget snak og sjov fra min side. Det er ellers vendt tilbage i stor stil. I morgen kommer der gæster på arb., som jeg skal være med til at "underholde," og jeg gider bare ikke. Jeg er slet ikke i humør til at sælge os og vores arbejde. Andre kan ikke tage over, så jeg må bare klemme ballerne sammen og stå det igennem. Så puster jeg ud bagefter.

Et kunstnerisk træ i Mølleparken

Pt. burde jeg lave mad. Der skal koges ris og varmes en sammenkogt ret fra fryseren, men det er lige i overkanten. Jeg gider ikke. Føler jeg er lige ved at begynde at græde. Og jeg har bare haft det så godt det sidste lange stykke tid. Jeg har ligefrem glædet mig til besøget ved psykiatren i næste uge, fordi der kun var godt at fortælle. Sådan er det ikke helt nu, men jeg er jo også bare et menneske ;-) Jeg håber, det bare er en dårlig dag som alle andre kan have. I morgen er der en ny dag!

Jeg skynder mig videre!

3 kommentarer:

 1. Nemlig !
  Vi kan ALLE ha en dårlig dag.
  :-)

  SvarSlet
 2. Lyder som er rigtig ØV-dag. Men som du selv skriver, så er der atter en dag i morgen - og den bliver helt sikkert meget bedre end dagen i dag!
  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Hej Miri og Karen
  Kram til jer for jeres søde kommentarer; jeg smilede, da jeg læste dem. Tak!
  Polka :-)

  SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!