søndag den 21. marts 2010

Fængsel og forår

Ældstemusen bygger med Lego. Et fængsel. Et man ikke kan komme ud fra, siger hun. De 3 Legomænd får 1 seng, 1 bord og 1 stol og så en computer. Senere bliver fængslet omdannet til et hus. Uden ombygning ... skal man udlede noget af det? Jeg lader være ;-)

For mit vedkommende har det været en træt uge. Jeg tager nu fast "noget at falde til ro på" om aftenen. Det betyder, at jeg går ud som et lys, har svært ved at vågne om morgenen, og at mine aftner næsten er væk, fordi pillen skal tages omkring kl. 20 for at være ude af kroppen igen til næste morgen. Det har - mod forventning - ikke hjulpet på min distræthed og lettere dårlige hukommelse, desværre. Skal ned til min "mirakelmand" igen i næste uge, håber han kan trylle lidt ... Heldigvis er forårstegnene ikke til at komme udenom længere. Det pibler op allevegne, knopperne på træerne bliver større, mine påskeliljer vokser dag for dag og blomsterne i vinduerne har det bedre end nogensinde før. De har vist også savnet sol og varme! De lysere dage, forårstegnene og en generel bedring indeni mit hoved hjælper mig igennem de trætte dage. Det er dejligt!!!

Jeg har hæklet flere blomster til Ældstemusens nederdel. Den, der startede ud som kjole, men var for lille, og som nu bliver til en nederdel, og forhåbentlig også til en bluse til Mindestemusen. Nu er en hel blomsterhave snart klar til påsyning. Det glæder jeg mig til!


1 kommentar:

  1. Nej, man skal ikke altid tænke så meget over børnenes leg ;-)

    Kh.
    Marie

    SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!