fredag den 4. december 2009

Havde ellers lige planlagt det hele ...

Jeg havde placeret mand og børn i soveværelset, så jeg kunne have stuen for mig selv. Kaffe i koppen, pebernødder i skålen og KENT i højttaleren. Jeg skulle sy tunika til mig selv. Den jeg for læææææænge siden købte stof til, og for knap så længe siden også et mønster til. Men men men ... jeg havde købt for lidt stof :-( Nu gider jeg ikke begynde, når jeg ved, den ikke kan blive færdig i dag. Jo jo, jeg kunne selvfølgelig lave det, der var stof til. Men ... nej, vel! Det er fredag eftermiddag. Jeg har ikke været på bloggen de sidste par dage. Så der skulle ikke ret meget indre monolog til for at overbevise mig selv om, at jeg hellere måtte sætte mig her, opdatere og blive opdateret.

Så hermed billeder af den halvtomme kaffekop, heltomme pebernøddeskål og den lillebitte mængde stof:


Og computerskærmen med fede, fede KENT:

Jeg begynder på tunikaen engang i næste uge. Lige nu vil jeg nyde min egen beslutning og ikke have dårlig samvittighed over, at jeg ikke holder, hvad jeg havde lovet mig selv. Det her er jo også vigtigt :-)
God weekend til alle!
Polka :-)

3 kommentarer:

 1. God weekend :)Det lyder som en god beslutning du tog
  Her er vi flyvende pt. Holger sover (er det mon dumt at sige det højt)
  2 dage med tid, ro og en glad dreng det gør altså underværker. Nu kan vi lidt igen.

  SvarSlet
 2. Hvor surt ! Når du lige havde sat dig for at sy.
  Men Kent er bare så gode ! :-)

  SvarSlet
 3. Hej I 2 :-)
  Det lyder som om, I også får en god weekend hos jer, Heidi!
  Kent er de fedeste! Jeg kendte dem ikke, før vi engang var sammen med nogle af min mands venner. Hun, som er svensk, satte en cd med Kent på. Hun skråler med for vildt (på den fede måde ;-)) - det gør jeg også, men på rimelig dårligt svensk ;-)
  Polka :-)

  SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!