onsdag den 2. december 2009

Fremad igen

Det går lidt fremad igen - meget op og ned, men sådan er det åbenbart med mig for tiden. Lige nu håber jeg på "oppe" omkring jul, så skal det hele nok gå!

Isnende kold dag med klar himmel. Ro på arbejdet, der pt. er fyldt med juleforberedelser. Det er hyggeligt. Der er også jul i pigernes børnehave og vuggestue; drillenisser, juletræ, pebernødde-bagning og juleklip. Hjemme har vi også nisser. De kommer med en gave hver nat. Pigerne er spændte, men ikke så spændte at de vågner tidligt for at kigge efter. Heldigvis ;-) I dag fik de selvlysende hjerter, der skal sættes op på deres værelse i eftermiddag. De skal være klar til i aften, når lyset bliver slukket.

Billedet med den skønne blå vinterhimmel er taget ud af pigernes vindue (der i øvrigt blev pudset på begge sider i søndags!!!)Polka :-)

5 kommentarer:

 1. Ok - blær ! Nypudsede vinduer til jul! :-)
  Mener det sødt- er vildt misundelig :-)
  Dejligt at juleriet er hyggeligt og rart og ikke en stress faktor , det er for mange småbørns familier.

  SvarSlet
 2. Hvorfor er det man skal pudse vinduer i december? Det gør jeg også.. underligt egentlig, når jeg ikke gør det resten af året :-)

  SvarSlet
 3. Åh hvor lyder det dejligt med små fine morgengaver her i December. Husker også mine børns glade øjne og små fødder, der kom trippende for at se dagens lille gave :-)
  Godt at hygge uden stress.
  Decemberhilsener til dig fra Laura :-)

  SvarSlet
 4. Godt det går op, blev så ked af det på dine vegne af at læse at du er så hård ved dig selv.
  skønt med rene vinduer

  kærlige hilsner Heidi

  SvarSlet
 5. Losarinas mor - Jeg var nødt til at blære mig lidt. Det er det eneste vindue, jeg har fået pudset, men det trængte virkelig også! I får ikke billeder af de andre ;-)

  Christina: Jeg pudser så sjældent vinduer, men jeg kunne virkelig ikke få mig til at hænge julepynt op i SÅ beskidte vinduer ... Nu holder det vel nærmest også 1-2 år igen ;-)

  Laura - ja, det er det hyggeligste med de små gaver. Den store er altid på toilettet omkring kl. 5, og så kan hun lige lure lidt samtidig ;-)KUN kigge, aldrig røre, men hun smiler så sødt for sig selv!

  Heidi - Det er også virkelig irriterende at jeg er så hård ved mig selv. Det har jeg altid været, men nu er jeg ved at lære at det, jeg er og kan, er ok. Det er hårdt arbejde, og det går fremad, men indimellem også tilbage. Det værste er næsten, at det tager så meget energi at alt andet ikke får ret meget opmærksomhed, og så er det nemt at få dårlig samvittighed - og så bliver det hurtigt en ond cirkel ...

  Polka :-)

  SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!