onsdag den 15. september 2010

Siden sidst

Der er gået nogle dage siden sidste indlæg. Mange gange har jeg tænkt på at skrive. Jeg har bare ikke haft energien til det. Har energien været der, har tiden og muligheden manglet. Jeg er ikke helt på toppen for tiden.

Jeg kan ikke finde ud af, om det er, fordi jeg tænker for meget. Tænker for meget over HVORDAN jeg har det, HVORDAN jeg reagerer, og HVORFOR jeg reagerer som jeg gør. Måske er det virkelig tegn på, at det igen er depressionen, der banker på? Jeg kan mærke, at min lyst til at være sammen med andre svinder lidt for hver dag der går. Jeg har mest lyst til at være alene, og det er svært, når mit arbejde består i lige præcis det. Hjemme er pigerne og Manden, som selvfølgelig også vil have "deres del."


Samtidig er jeg så træt, så træt. Jeg skal virkelig have et mål for at få noget gjort. Fx skulle vi jo have aftensmad i går, så det fik jeg lavet - eller sådan nogenunde, for Manden måtte overtage halvvejs. Jeg kunne ikke overskue de forskellige opgaver i at få maden klar, og da Manden spurgte mig om noget, kunne jeg ikke andet end sige nej. Jeg hørte knap nok, hvad han spurgte om. Det var umuligt for mig at tage stilling til noget som helst. Fuldstændig!

Hmm ... jeg ved ikke helt. Ved ikke noget om noget. Slut herfra. For i dag, altså!

2 kommentarer:

Det er hyggeligt med en kommentar!