mandag den 6. september 2010

Overskriftsidé-forladt

Jeg har haft en skidt dag. Sådan ganske gennemgående. Generelt dårligt humør,ingen energi og ikke så meget at grine af; en træls dag, der kun kan ende for langsomt! I eftermiddags spørger Manden mig, om jeg vil lave aftensmad i dag. Jeg siger ja med tanke på, at jeg så vil være alene i den tid det tager, og jeg kan gøre det i mit eget tempo. Okay!

Vi skal have pizza. Jeg hører, at Ældste spørger sin far, om hun må lave sin egen pizza. Han siger ja, og henviser i øvrigt til mig, der jo står for maden. Jeg kan slet ikke overskue, at pigerne skal deltage i madlavningen og da slet ikke, at de skal have en mening om noget af det. Jeg går ud i køkkenet, hvor Manden også er. Ældste er forsvundet ind i stuen igen, forvisset om at jeg nok skal kalde, når der er en pizza, der skal have fyld på. Manden spørger mig, om jeg er ok. NEEEEEEEJ, hulker jeg og kan slet ikke holde tårene tilbage. Jeg får alle mine tanker luftet i en blanding af tårer og snot, imens jeg opgivende ælter i pizzadejen. Pludselig står Ældste i døråbningen og kigger. Hun begynder straks at snakke om alt andet end sin tudbrølende mor, Manden tilbyder sin assistance med at gøre fyldet klart. Vi får lavet pizzaer - der i øvrigt var vildt gode!

Efter maden har jeg lagt mig på min seng med en bog. Ældste kommer ind og vil gerne massere mig. Ingen dårlig idé! Hun masserer og gør sig umage for at det skal være rart. Jeg spørger hende, om hun så jeg var ked af det. Ja, hvorfor var du det, mor? Jeg svarer, at jeg var træt, og lige pludselig var der for meget at lave. Hun skynder sig at spørge, om det var derfor, far ville hjælpe mig med maden. Og næsten inden jeg kan nå at svare, siger hun: "Det var da pænt af ham at hjælpe dig, mor!"

3 kommentarer:

 1. Nogle dage kan føles uoverskuelige, og så er det godt at få hjælp og luft.

  SvarSlet
 2. Ja, små ændringer kan føles som uoverstigelige bjerge. Kender det jo kun alt for godt.

  Heldigvis får de en ende :-)

  Knus

  SvarSlet
 3. Hej Miri og June
  Tak for jeres kommentarer - de varmede :-)
  Kram!

  SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!