lørdag den 18. september 2010

Dejligt!


Efter en aften i gode venners selskab ser verden lidt lysere ud. Jeg har ikke fået så meget søvn, som jeg burde, de mange glas rødvin kan mærkes, og alligevel er det hele OK. Underligt, men rart! Dagen var ikke en af de bedste, nærmere tværtimod. Manden havde mange "enetaler" - jeg kunne slet ikke overskue at svare ham, tage stilling til noget eller være ret aktiv i forberedelserne. Måske en eftermiddag uden ret meget action, var dét, der skulle til?

Jeg stod op sammen med pigerne kl. 6.30 og efter 4 timer har vi ikke lavet andet end at hygge os. Resten af weekenden bliver ligesådan. Vi har ingen planer, udover at der skal købes lidt ind. Jeg forestiller mig en gang brødbagning, lidt krea-halløj (måske bliver kjolen færdig) og så lidt assistance til Ældstemusen, der arbejder på højtryk i sin Pixelinebog med bogstaver og andet sjov. Hun elsker det og suger viden til sig. Hun er lige startet i skole og kan ikke få nok :-)

2 kommentarer:

 1. Kender følelsen! Nogle gange har man bare brug for at lave ingenting. Slappe af og nyde at man har hinanden - din kjole ser i øvrigt rigtig fin ud :)

  SvarSlet
 2. Hej Gowry!
  Det er så godt, når der er tid til at lave ingenting!
  Og tak for din søde kommentar til kjolen :-)
  Polka

  SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!