tirsdag den 17. april 2012

Weeee :-)

En tur hos psykiateren; det går godt! Jeg kan, gider og gør. Det tyder på, at min ugentlige sygedag har båret frugt. Jeg har fået mere overskud og kan endda gøre flere ting på én gang. Jeg behøver selvfølgelig ikke snakke med min psykiater for at finde ud af, at jeg har det godt. Jeg har naturligvis mærket ændringerne, ikke mindst på humøret, og lysten er på vej tilbage. På det sidste er jeg begyndt at sy igen, og på trods af problemer med rystende hænder og dårlig koncentration, har jeg fået syet både nederdel og kjole til Mindste.

I'm back :-)

Stoffer og zentangle

4 kommentarer:

 1. Det er bare så dejligt for dig :-)
  Men husk nu- nogen gang kan det gå lidt tilbage, før det går frem igen. Men fremad vil det gå _)
  Lyder måske som om , jeg bare er en negativ lyseslukker, men kan selv huske(da jeg led af Angst), hvor ked af det jeg blev, når jeg fik små tilbagefald.

  SvarSlet
 2. Hej Miri - du er bare realistisk, ikke en lyseslukker! Jeg svinger meget op og ned. Denne gang længere tid nede end ellers. Selvom jeg er glad for at have det godt igen, kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvor længe det så varer fenne gang ... Kram!

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt, at du igen har fået overskud til det kreative - det tyder om noget på en rigtig positiv udvikling. Nyd det, mens det er der, så du har noget at glæde dig til, hvis humøret slår om til "dårligt"
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Hej Karen - jeg nyder alt hvad jeg kan; jeg føler mig helt høj af smil og overskud ;-) Kram

  SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!