torsdag den 13. januar 2011

Jubii - og så lige i dag :-)

Tidligt fri! Netop den dag, hvor det er allermest tiltrængt. Jeg var træt, da jeg vågnede. Træt, da jeg kom på arbejde. Træt, mens jeg var på arbejde. Og nu? Jep - stadig træt. Jeg har det, som om snotten er ved at finde sin plads i mit hoved. Det trykker lidt i ørerne og presser en anelse bag øjnene. Samtidig har jeg mange syge kolleger, så der skal løbes lidt hurtigere end normalt. Det er ikke fedt med en mursten af træthed hængende over hovedet! Jeg håber, at en god kop te hjælper. Skål!


Men nok pyller! I dag skal der ryddes op! Vi har indført en ugentlig, fælles oprydningsdag. Førhen blev det gjort, når det trængte (eller nogle dage efter ...). Ingen af os trives i et rodet hjem, og vores nytårsfortsæt er, at holde hinanden fast i aftalen. Det er så fedt bagefter, når vi sidder sammen og nyder resultatet. I dag får pigerne en frugtstang som tak for hjælpen. Sidst var det vist en lille is. En belønning er ok. Især her i opstartsfasen, hvor de egentlig helst er fri for at deltage. Drømmescenariet er, at pigerne lærer, at det er smartest at rydde op undervejs. Og at vi selv gør det samme ;-)

2 kommentarer:

  1. Jeg er stor fortaler for belønninger :-)
    Rigtig god bedring !

    SvarSlet
  2. Tak, Miri - og belønningen var lige dét, der skulle til. Værelset er ryddeligt og fint igen, endda i løbet af ingen tid :-)

    SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!