onsdag den 1. december 2010

I'm back!

JEP! Jeg er ovenpå igen! Hvor er det bare en god fornemmelse :-) Jeg sover igen, jeg kan overskue dagen og dens opgaver, jeg orker at være sammen med pigerne, jeg kan grine, så det mærkes i maven og jeg er ikke ved at græde over ingenting - bøtten er vendt!

Det har været nogle seje uger at komme igennem. Jeg har bandet og råbt højt, jeg har været sur, indelukket, fåmælt, trææææææt, uoplagt, ked af det, ikke haft appetit og så alligevel trøstespist, været afvisende, gemt mig i soveværelset, været sygemeldt og ikke lavet en pind. For fan... hvor er det hårdt for i bevidstheden dukker der hele tiden tanker op om "ville, burde, skulle" og en masse dårlig samvittighed. Det gør det ikke nemmere at finde overfladen igen. Det lykkedes, og jeg er lykkelig!

God udsigt, mens man venter på bussen ved banegården

Siden søndag har jeg været på værksted med bilen, taget bussen til og fra arbejde 2 dage, fået vinterdæk på den, hæklet en kurv færdig og begyndt på en ny, lagt en enorm mængde vasketøj sammen OG på plads, gået det halve af byen gennem for at komme til værkstedet, købt stort ind og haft besøg - udover at være på arbejde. Jeg er naturligvis opmærksom på, at jeg ikke skal lave for meget. Jeg havde nok heller ikke valgt at lægge så mange ting oven i hinanden, hvis jeg kunne vælge, men bilen ville ikke køre, og vinterdæk ville jeg ikke vente længere med ...! Vasketøjsbunken startede min søde gæst på, og så er man jo nødt til at hjælpe ... ik'?

Nu tager jeg nogle dage i mit eget tempo. Udover at tage på arbejde har jeg ingen planer før lørdag, hvor vi skal til familiejulehalløj. Jeg skal bare hygge mig herhjemme med familien, og så håber jeg, at jeg kan få syet et par julegaver - eller i hvert fald begynde på dem.

Nu vil jeg lave en lang guirlande sammen med pigerne :-)

2 kommentarer:

  1. Velkommen til overfladen :-)
    så dejligt !
    Pas nu på dig selv, i denne tid, hvor mange lader sig stresse.

    SvarSlet
  2. Hej Miri - du kan tro, jeg passer på! Og tak!

    SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!