fredag den 9. marts 2012

Kaffefredag

Så blev det endelig fredag eftermiddag! Jeg slapper af her ved computeren og min vistnok 7. kop kaffe i dag ... nogle dage kræver bare lidt mere kaffe end andre. Weekenden indeholder en masse afslapning og ingen aftaler. Om lidt skal pigerne og jeg i køkkenet og lave dagens bud på en hjemmelavet burger. De glæder sig, og Manden glæder sig til at undgå køkkenet for en gangs skyld. Han har allerede proklameret, at han lægger sig på sofaen og nyder det! Jeg ville gøre det samme ;-)

Ingen nyheder på depressionsfronten; humøret har et vældig neutralt leje, hvor jeg nok kan grine eller være trist, men uden latterkramper eller tårer. Det er virkelig specielt at være uden følelser. Min psykiater sagde, at følelsesløsheden er den hyppigste årsag til, at folk dropper lithium. Indtil nu er det ok, så det får være - men jeg kan sagtens forstå, at nogen får nok!Puh, dét var den sidste kop kaffe ;-)

5 kommentarer:

 1. Kaffe er en god ting ;o) Jeg kan sørme godt forstå, at det må være underligt at være følelsesløs, men personligt ville jeg ligesom dig gi' det en chance. Lyder som en perfekt afslapnings-weekend - og den bliver jo skudt i gang på den bedste måde med rigtig hygge-mad ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Du har ret, nogen age kræver bare mere kaffe :-)

  SvarSlet
 3. Hej Karen - indtil videre er det en helt perfekt weekend, følelser eller ej ;-) Kram!

  Hej Miri - det var også en dag, der krævede udvidet tålmodighed, hurtig reaktionsevne og heldigvis også en sød tand! Godt, der findes kaffe :-) Kram!

  SvarSlet
 4. Mit råd, Lyt til dine følelser, og gør kun det du kan overkomme. Hvil dig, lyt evt. til noget afslappende musik imens ... det tar tid men man kommer ud på den anden side, MEGET mere afslappet over for egne og omverdenens krav. Brug de mennesker du har tillid til ...
  :) Pia

  SvarSlet
 5. Hej Pia - tusind tak for din kommentar! Jeg forsøger ihærdigt at lytte til mine følelser, og jeg er - hvis jeg selv skal sige det ;-) - blevet god til det. Men jeg har også været virkelig, virkelig dårlig til det ... Jeg øver mig stadig, og jeg tror, jeg vil huske at bruge musik noget mere. Tak! Kram :-)

  SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!