torsdag den 11. november 2010

Lidt uddybende

Det blev et lidt (= meget) hurtigt indlæg i går. Vupti - men sådan er det en gang imellem ...

Min tur til København blev til den bedste weekend rigtig længe. Det var et pusterum i alt det andet og en meget tiltrængt pause. Jeg fik i dén grad depoterne fyldt op med energi og overskud. Weekenden bød bl.a. på en langsom tur på og omkring Strøget med besøg i mange gode og sjove butikker, en tur indenom Christiansborg, gåtur på Kastellet og forbi Amalienborg, "åben mund og polypper" hos Husflid på Østerbro, cafébesøg, rødvin, sene morgener og til sidst en flyvetur i solnedgangen.

Vi fik snakket, grinet og blev opdaterede på hinanden. Det var rigtig dejligt at have så meget tid sammen uden diverse mænd, børn og forpligtelser. Jeg fik desværre ikke shoppet nær så meget, som jeg havde håbet og drømt om. Den tungeste pose blev slæbt ud fra Husflid (hvor det er SÅ svært at vælge!). Jeg bestemte mig for forskellige bånd, en stor rød knap, en stofpakke med 4 forskellige slags stof og lidt flere småting.Denne uge havde jeg planlagt at begynde på en taske til mig selv. Den skal være ensfarvet på den ene side og patchwork på den anden, bl.a. med det nye stof fra Husflid. Jeg er kommet så langt som til at vaske stoffet. Nu hænger det til tørre (og var knastørt allerede i går), så i morgen kan jeg komme lidt videre. Hvis jeg får tid, altså ;-)

Jeg havde vores digitalkamera med til København, men billederne vil ikke over på computeren ... ved ikke lige hvad der sker for vores tekniske apparater for tiden ... så I må nøjes med et billede af lidt af indkøbene fra Husflid.

2 kommentarer:

  1. Jeg tør ikke besøge den butik :-)

    SvarSlet
  2. Kender godt følelsen, men det er ALTSÅ FEDT AT VÆRE DER :-)Tag bare afsted ;-)

    SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!