lørdag den 2. juni 2012

Lutter lagkage - næsten

Der har været stille her på bloggen. Jeg har ikke lige været i skrivehumør, og så synes jeg, det er bedre at lade helt være. Men nu er jeg her igen ;-)

Hverdagene triller stille afsted, og i disse dage fejrer vi Mindste, der runder 5 år. Hun bliver så stor! Hun er stadig min baby, og når jeg tænker på, at vi sikkert ikke får flere børn, får jeg endnu sværere ved at forstå, at hun også bliver ældre. Hun kom til verden en varm solskinsaften med en kampvægt på godt 5 kg, som en helt igennem perfekt baby med store blå øjne, som sugede indtryk og stemninger til sig fra start. Hun har altid været en selvsikker pige med mod på livet, hun møder udfordringer med oprejst pande, er kærlig og omsorgsfuld, nysgerrig og altid med på spilopper - så synes hun, at storesøster er den sejeste i verden.Manden og jeg har været på kærsteweekend. Det var fantastisk og helt sikkert noget, vi skal igen. Tid med hinanden uden børn, hvor vi endda nåede så langt som at snakke om andet end dem og praktiske ting - og så endda over en middag i stearinlysets skær. Det kan vi leve længe på!

Udenfor i vores krukker spirer sommerblomsterne frem; solsikkerne bliver højere for hver dag, der går og kræver lidt hjælp for at holde balancen. Jeg kan ikke huske, hvilke andre blomster, vi har sået, så det bliver spændende, hvad der kommer op. Pigerne følger spændte med og glæder sig til, at de kan plukke små buketter. Jeg håber, at vores lille blåbærbusk giver flere bær i år, for sidste år fik vi kun 2 ... En fugl har lagt et frø i den ene krukke, som har givet et lille træ. Jeg kan ikke helt se, hvilket et, men det er blevet pænt stort de sidste par måneder. Nu er det ca 30 cm højt og er efter en lidt hård start blevet sikker på sin plads i krukken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er hyggeligt med en kommentar!