onsdag den 28. september 2011

Holdt! Stop!

Jeg sidder ved computeren. Jeg nyder solen, selvom jeg misser med øjnene. Det har været en god dag på arbejdet. Eller bare okay, rettere. Jeg har gabt som besat, på trods af at jeg ikke følte mig træt. Det burde jeg måske? De sidste 2 nætter har jeg sovet virkelig dårligt. Lige som jeg troede, at alt var i den skønneste orden ... Jeg kan mærke en snert håbløshed og modløshed. Måske det er en ubevidst tanke om, hvad der kunne vente forude? Måske det bare er træthed og ikke andet. Jeg håber virkelig, at jeg kan holde det nede. Hvad "det" så end måtte være. Jeg er stædig. Kan jeg være mere stædig end mig selv? Ja, for pokker! For her er det MIG, der bestemmer!!

Sgu ;-)

søndag den 25. september 2011

Jeg kan ikke regne den ud ...

Jeg har ændret lidt på bloggen. Headeren, lidt farve og skrifttyper hist og her. MEN jeg kan ikke ændre farven i indlægstitlen, ligesom de heller ikke har samme farve. En skavank de deler med overskrifterne i højre side. Nogen, der ved hvorfor og vil dele deres viden med mig?

Taaaak :-)

lørdag den 24. september 2011

WEEEEE!!!

Jeg besøgte min psykiater den anden dag. En opdatering til ham og et smil til mig, da jeg fortalte ham, at det går godt nu. Rigtig godt. Faktisk bedre end nogensinde. De negative tanker er på et minimum, og dem der alligevel dukker op, kan jeg selv smadre til fredelige atomer. Jeg sover godt om natten nu, efter jeg selv (har fået lov ...) fik justereret min natmedicin, da jeg begyndte at ligge vågen en times tid hver nat.


Jeg passer på ikke at sige ja til for meget. Jeg mærker efter, om det er den rigtige beslutning - og jeg kan godt sige nej, selvom jeg har sagt ja. Det er ok, at der er nullermænd og lidt for meget vasketøj i kurven - det gider jeg ikke stresse over. Samtidig er jeg begyndt at sige min mening, og hvor føles det dog godt! Jeg har accepteret for mange ting i for mange år. Nu synes selv jeg, at min mening er værd at dele. Nogen overraskes, nogen undres og jeg selv skal lige vænne mig til det. Men inderst inde føles det godt :-)

Bottom line: Jeg har først en aftale med psykiateren i december :-)

mandag den 19. september 2011

Op igen

Jeg var et fjols den anden dag. Faldt så lang jeg var. Splat ud på vejen. Til stor morskab for andre og mig selv. Tog fra med den ene arm. Stort set kun den. Intet brækket eller forstuvet. Kun et kæmpe trælår i overarmen. Eller sådan føles det.


Det har givet mig en sygedag. Jeg kan ikke rigtig noget med begge hænder, men jeg kan drikke kaffe, surfe og se gamle yndlingsserier. Lige nu er det Felicity. Vi flyttede hjemmefra samtidig - hun til New York og mig til Aalborg ;-)

God mandag derude!

tirsdag den 13. september 2011

Ooooop ad bakke

Rusk og regn. Strid modvind op ad bakken. Jeg cykler aldrig på arbejde, men i dag er bilen på værksted. Jeg asede og masede, men måtte alligevel give op 1/3 oppe af den mest pestilensagtige bakke, jeg kender. Jeg blev overhalet af mange - inkl. en ung mor med sit barn bagpå. Jeg var lige ved at råbe "Respeeeeekt" efter hende, men jeg havde ikke luft til det. Hjemad var det en hel anden snak - så eeeelsker jeg bakken ;-)

Ingen billeder i dag, sorry - not in the mood ...

lørdag den 10. september 2011

Mangel

Herhjemme mangler vi. Ældste mangler sin rokketand; den røg ud (=jeg fik lov at hive) den anden dag. Manden mangler at hente hende fra en fødselsdag, men går lige om lidt. Mindste mangler at høre Rasmus Klump-historien færdig, men hun arbejder pt. på sagen (en nice app til min mobil), og jeg mangler vores rodebunke i soveværelset. Den er blevet sorteret, og da 3 ikke-i-samme-størrelse-regnbukser/-jakker, 2 flyverdragter og et par poser med diverse papirer lå i hver sin sorte sæk, blev jeg lidt ærgelig over, at jeg ikke har gjort det noget før. Den pose, der var 3/4 fuld, indeholdt affald og røg direkte ud. Alle de gange, jeg er gået udenom den dumme stak, og så var det hele næsten affald!!! Måske det var nemmere at smide de gamle reklamer ud, uden at de skal overvintre i soveværelset? Dårlige vaner længe leve - eller noget ...


Nå, men nu er den væk, og jeg glæder mig allerede til at gå i seng i aften uden at skulle gå udenom bunken :-) Inden da skal vi nu lige drikke en kop kaffe, tulle lidt rundt, jeg skal ordne lidt vasketøj og andet praktisk, og Manden skal lave pizza. Det har Ældste bestemt; vi har "Ældste-bestemmer-dag" i dag. Det er en stor succes, og hun bestemmer langt fra så meget som jeg havde forestillet mig ;-)

lørdag den 3. september 2011

Weekend i det nordligste. Ingen planer udover præcis det, vi har lyst til. Afslapning og opladning. Spil og fjernsyn. Hygge med svoger + familie. Brombærplukning og fangeleg. Ingen hastværk. Ting får lov at tage sin tid. Jeg nyder. Slapper af. Lader op. Har det godt!