lørdag den 24. september 2011

WEEEEE!!!

Jeg besøgte min psykiater den anden dag. En opdatering til ham og et smil til mig, da jeg fortalte ham, at det går godt nu. Rigtig godt. Faktisk bedre end nogensinde. De negative tanker er på et minimum, og dem der alligevel dukker op, kan jeg selv smadre til fredelige atomer. Jeg sover godt om natten nu, efter jeg selv (har fået lov ...) fik justereret min natmedicin, da jeg begyndte at ligge vågen en times tid hver nat.


Jeg passer på ikke at sige ja til for meget. Jeg mærker efter, om det er den rigtige beslutning - og jeg kan godt sige nej, selvom jeg har sagt ja. Det er ok, at der er nullermænd og lidt for meget vasketøj i kurven - det gider jeg ikke stresse over. Samtidig er jeg begyndt at sige min mening, og hvor føles det dog godt! Jeg har accepteret for mange ting i for mange år. Nu synes selv jeg, at min mening er værd at dele. Nogen overraskes, nogen undres og jeg selv skal lige vænne mig til det. Men inderst inde føles det godt :-)

Bottom line: Jeg har først en aftale med psykiateren i december :-)

3 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare fantastisk :-D Hold da op, hvor må det føles dejligt....bare det at sove godt om natten betyder jo ufattelig meget. FEDEST!!!!
  Knus fra Karen

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt at høre !
  Jeg forstår din glæde- det er så fedt !

  SvarSlet
 3. Hej Karen - Det føles rigtig dejligt! For mig betyder rod i nattesøvnen begyndelsen på en psykisk nedtur, så det var fedt selv at kunne justere medicinen og undgå det. Knus :-)

  Hej Miri - Det er dejligt at skrive det :-) Kram :-)

  SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!