søndag den 13. november 2011

To gange strik

Vi har haft familiebesøg lørdag-søndag. Rigtig hyggeligt og uden de store forpligtelser - hvilket gav anledning til at aftensmaden blev hentet hos hjørnets kinesere. Stor begejstring hos alle (og nem forberedelse for os). Samtidig gav besøget en færdig trøje til Mindste; jeg begyndte på en trøje til hende i sommers, men strandede lidt i tidsmangel og mangel på overskud. Selvom jeg havde mest lyst til at gemme den væk og håbe, at ingen nogensinde ville huske den, viste jeg den til min mor. Hun greb straks pinde og opskrift og lavede den færdig. Så er den ude af "den ufærdige verden", og jeg er fri for at have dårlig samvittighed mere over den. Dejligt!

Næste projekt skal jeg lige varme lidt op til. Det er nemlig noget så vildt som .... benvarmere ;-) Jeg ved, jeg kan, jeg skal bare finde koncentrationen frem og rastløsheden væk. Det er lettere sagt end gjort, men man skal vel lære livet igennem, ik'? Heldigvis har jeg ikke sagt noget om, hvornår de forventes færdige ;-)

... men først er der kaffe :-)

2 kommentarer:

  1. Dejligt at din mor lige med et snuptag kunne få trøjen færdig - det er så ærgeligt at være næsten færdig og så er barnet i mellemtiden vokset så meget, at den ikke passer (been there, done that)
    Benvarmere er en super idé til en kold vinter.... altså en hvilken som helst kold vinter ;o)
    Kh Karen

    SvarSlet
  2. Hej Karen - lige præcis; HVILKEN som helst vinter ;-) Kram (og jeg har stadig en trøje liggende til ÆLdste, der skulle passe hende, da hun var ½ år, og nu - 7 år senere - mangler den stadig 2 ærmer ...)

    SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!