torsdag den 25. august 2011

Jeg er ikke helt væk

Det er jo evigheder siden!

Nu er det tid igen. Sommerferien er ovre med alle sine gode ting, og hverdagen har fundet sin trummerum igen. Nu med et barn i 1. kl og et andet i børnehavegruppen med de andre 4-årige. Mig selv og manden har ikke de store ændringer at tilføje, så det springer jeg let og elegant henover ;-)

Jeg har haft en virkelig god sommer. Mit overskud har blomstret og bragt mange gode ting med sig. Det har været så dejligt at kunne gøre, hvad jeg havde lyst til - dog med forbehold for ikke at risikere, at det ville blive for meget. Jeg har sovet godt om natten, har kunnet komme op om morgenen og ikke faldet i søvn på sofaen om aftenen. Jeg har ikke lavet noget kreativt overhovedet, men i stedet har jeg nydt familien, gode bøger og bare været. Det var der brug for, og jeg følte mig fuldstændig opladet ved feriens slutning.

Der er imidlertid stadig en masse tanker, der presser sig på. Mange former for tanker; både omkring fremtiden, nutiden, medicin - og alt derimellem ... Det er svært at beskrive ... 

Men her er jeg i hvert fald igen - hej!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er hyggeligt med en kommentar!