mandag den 13. juni 2011

Sol, regn og alt det midt imellem

Hmm ... jeg ved ikke helt hvad jeg skal skrive. Jeg er vist ordforladt - ikke noget, der plejer at plage mig. Det går godt. Jeg er igen ved godt mod. Det var en sej kamp denne gang. Aldrig før har jeg ramt bunden så hurtigt og med sådan en styrke. Jeg kan ikke lade være at tænke på næste gang ... Prognosen siger oftere og oftere samt værre og værre. Jeg kan selvfølgelig være en af dem, der bryder statistikken, men det falder mig ikke så nemt at tænke sådan.

Det sidste stykke tid har vi brugt på bare at være sammen; vi har nydt solen ude, taget på eventyr, været på tur i regnen, spillet kortspil, slået hinandens rekorder i diverse spil på mobilerne, set film, lagt neglelak på både fingre og tæer, bagt brød og kage og ikke mindst fejret husets yngste. Hun er blevet 4 år ( - jeg synes, hun vokser med lynets hast!). Hun har talt dage og glædet sig i evigheder, så da dagen var slut var det næsten ikke til at holde ud.


Nu har jeg fået besked på at lave en hule til pigerne, da det åbenbart regner inde på værelset ;-)

2 kommentarer:

  1. man skal altid håbe på det bedste....og som min gamle mor siger, så kommer det, der er gået godt ikke skidt tilbage :-D Regn på værelset er en alvorlig sag, så jeg håber, at du fik bygget en vandtæt hule.....evt holdt en lille hule-warming med saftevand og kage.
    Kh Karen

    SvarSlet
  2. Hej Karen - dejligt du holder fast ved min blog, tak! Jeg tror, hulen var tæt - der var i hvert fald ingen klager ;-)

    SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!