lørdag den 17. april 2010

Hygge!

I dag har den stået på afslapning. Fik et kærligt skub i den rigtige retning i går. Heidi fra Knæhøj Karse skrev en kommentar til gårsdagens indlæg. Hvor hun ramte. Tak!!

Så i dag har jeg nydt. Nydt at sove til kl. 9, købe ind alene til det meste af næste uge, komme hjem til 2 små sørøvere, der spiste sørøverfrokost på deres sørøverskib, se film med den store mens den lille sov, aflevere lejefilmen fra i går med den store på cykel, spise nybagte boller, fortsætte på mit reste-hækle-tæppe med en blanding af Sally Sørøver og Lille Nørd i baggrunden - pigernes fantasi fejler ingenting ;-) Og sige til mig selv, at når jeg ikke når det hele, betyder det, at jeg er mere tilstede, hvor jeg er. Det skal jeg blive bedre til. Det var lidt en indre kamp at blive siddende med Ældstemusen på skødet hele den 1½ time, "Du er skrupskør, Madicken" varede. Jeg kunne jo hækle, tjekke mail, surfe rundt på diverse blogs eller andet godt, mens hun så film. Men jeg gav hende en krammer i ny og næ, duftede til hendes hår og nød bare at være!


En rigtig god lørdag!

2 kommentarer:

  1. Hvor er du sej! Og det er bare hamrende svært at lave kun én ting ad gangen i starten, men det går faktisk hen og bliver helt rart hen ad vejen :)

    Klem fra
    mette

    SvarSlet
  2. Tusind tak, Mette - dejligt med lidt ros :-) Og ja, det er svært det med én ting ad gangen. Det er næsten blevet lidt et fy-ord med alt den multitasking ;-)

    SvarSlet

Det er hyggeligt med en kommentar!